0-24 órában nyitva vagyunk !

Pizza Suli

Pizzát sütni egyszerű, ugyanakkor mégsem.
A két napos program keretében olyan alapos átfogó ismereteket sajátítunk el, mely kiterjed a készítés minden apró rejtett fortélyára.
Mesterünk nem fél kiadni azokat a titkokat, trükköket amelyek hozzásegítenek a tökéletes pizza elkészítéséhez, hogy minden szerencsés vendégünket az igazi nápolyi pizza varázslatos ízélményével kápráztassunk el otthonunkban.
A kis létszámú csoport lehetővé teszi, hogy mindenkivel külön foglalkozhassunk és minden szakmai kérdést meg tudjunk válaszolni. Belátást nyerünk az alapanyagok, eljárások és állagok tökéletes kivitelezéséhez.
Csoport foglalkozásokon alapvető célunk a baráti, közvetlen és jó hangulatú légkör megteremtése, melyben mindannyian feloldódunk és kikapcsolva a hétköznapok rutinjából átadhatjuk magunkat eme kulináris varázslatnak, melyet garantálunk vendégeink számára!
A program egész időtartama alatt biztosítjuk a kávé, tea és üdítő fogyasztást a program résztvevőinek.
A szállást a wellnes részleg használatát - szauna, jakuzzi - a csomag díja tartalmazza.
Bővebben a pizzasuliról, programról:

MÁRCIUS 23 - 24.

Szombat

Kezdés: 10 óra
Ismerkedés a lisztekkel (Beszélgetés a jelentkezőkkel ki hol tart a pizzázás útján, előzetes interjúk készítése)
11 óra: Kézi és gépi dagasztás megkezdése, közben folyamatos kommunikáció a feladatokról
12:30-13:30: A feltétek alapok előkészítése,
30 perc szünet
14:00-16:00-ig: Nyújtás, feltétezés, sütés
16.00: Előtészták előkészítése a következő napi dagasztáshoz 

Vasárnap

Reggeli (benne az árban)

Kezdés 9 óra

Rövid beszélgetés az előző napról
9:30-kor dagasztás kézi és gépi egyaránt, igény szerint.
11:00-kor: Feltétek alapok pótlása, elkészítése
11:30-tól 30 perc szünet
12:00-14:00 óráig: Nyújtás, vetés, sütés
14:30: A tanultak összefoglalása, interjúk készítése


Minden jelentkező számára ajándék Milestone66 Pizzalapáttal kedveskedünk, 19 990 Ft értékben.
Részletek összefoglalva:
2 napos, ott alvós esemény, a szállás díját az ár tartalmazza.
Liszt alapismeretek azaz mi alapján válassz liszteket!
Nápolyi pizza tészta dagasztásának a gyakorlata kézzel/dagasztógéppel.
Dagasztás előtésztákkal biga/poolish.
Gyakorlás, hogy hogyan állapítsuk meg a tésztánk ideális hidratáltságát.
Gyakoroljuk a nyújtást vetést feltétezést és a sütést többféle otthoni kategóriájú profi olasz pizzakemencékben! Ez azért fontos, hogy olyan eszközökön gyakoroljunk, amit akár haza is vihetsz és folytathatod a gyakorlást!
Zárt parkoló az autóval érkezők számára.A tanfolyam végén bucikat és kész el nem fogyasztott pizzákat is hazaviszitek, hogy az otthoniaknak is legyen profi pizzaélménye! A workshop alatt kávé, tea, üdítő a csomag részét képezi. Alkoholos italok saját fogyasztás szerint.A helyszínt a gödöllői Árnyas Panzió és Rendezvény központ biztosítja.


Az Ön rendezvényének is helyszínt biztosítunk! 

Ajánlatkérés:

arnyasrendezveny@gmail.com

Vadász Zsuzsanna rendezvényszervező

+36 20 49 64 155