0-24 órában nyitva vagyunk !

Kapcsolat

Foglalási űrlap

Foglalását minden esetben e-mailben igazoljuk vissza!

Árnyas Panzió és Rendezvényközpont

https://www.facebook.com/arnyaspanzio

0-24 órában hívhat minket!

Foglaljon nálunk és fizessen SZÉP kártyával!

NTAK szám: PA19001400 

A panzió megközelítése

Autóval:

Budapest és Miskolc irányából az M3-as autópályán haladva a gödöllői lehajtónál kanyarodjon a központ felé, a városközponton áthaladva a 3-as főútnál forduljon balra és kb. 1,5 km múlva Önnek balra pillanthatja meg az Árnyas Panziót.

Autóbusszal :

Gödöllő autóbuszpályaudvarától a menetrend szerinti helyi járattal vagy a Hatvan - Budapest útvonalon közlekedő helyközi járattal a legegyszerűbb megközelíteni az Árnyas Panziót.    A menetrend megtekinthető az https://www.volanbusz.hu/hu/menetrendek/helyi-jaratok/godollo oldalon. A Máriabesnyő Posta buszmegálló pár lépésre található Panziónktól.

Vonattal:

Budapestről a Keleti Pályaudvarról a 2. vágányról indulnak vonatok Gödöllőre. A Gödöllő-Máriabesnyői megállóhelytől 10-15 percnyi sétára található Panziónk. Menetrend megtekinthető: https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/2023-2024-evi-belfoldi-kozforgalmu-menetrend

Online check in

GYORSÍTSA MEG SZÁLLÁSHELYÉNEK ELFOGLALÁSÁT, KÖNNYÍTSE MEG PIHENÉSÉNEK MEGKEZDÉSÉT!

Amennyiben most, hogy foglalását megtette nálunk, jelentkezzen is be ezzel az online check-in adatlappal, így érkezéskor már nem kell ezzel vesződnie!
Kérjük, amennyiben többen érkeznek együtt és mindenki bejelentőjét előre kitöltené, elküldés után nyisson meg egy új bejelentőt, töltse ki és a Megjegyzés rovatba írja be azt a nevet akinek a nevén a szobafoglalás történt.

Online check in