AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEINK


Fergeteges élő-zenés Rockabilly Buli!!

Tom White and the Mad Circus

Rockabilly. Főnév. Stílus. Minden. Az Egyesült Államok déli államaiban alakult ki az 1950-es években.

A szó ötvöző a rock és a 'hillbilly', azaz 'vidéki' szavakat, mely a műfaj sajátos hangszereire utal.

Klasszikus eleme a nagybőgő, amin kézzel, vonó nélkül játszanak, ez adja a zene húzását, lelkét, alapját. A rockabilly fénykora az '50es években volt, jeles képviselői voltak Elvis Presley, Carl Perkins, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, valamint jelenkori helytartója, BrianSetzer. Szinte minden mai zenei stílus eredete visszavezethető a blueshoz és a rock'n'rollhoz. Mondhatjuk,hogy már akkor megírtak mindent, azóta legfeljebb csak rontottak rajta. & A zenekar garantáltan biztosítja a felejthetetlen szórakozást és az emlékezetes zenei élményt, amit a meghívások óriási száma is híven tükröz. 120, azaz százhúsz koncert évente elég nagy szám ahhoz, hogy a Tom White and the Mad Circus hangzást,ami sokak szerint egy új íz a hazai oldies muzsikát játszók körében. Nagy hangsúlyt fektetett a zenekar a saját dalok írásába. A 2016 nyarán megjelent utolsó "Porondon" című kiadvány, idehaza egyedülálló BRASS kísérettel került rögzítésre. Szerintük is a legfelemelőbb érzés egy zenésznek, mikor a közönség egyemberként énekli a dalait. Mindenki megtalálja benne a neki tetszőt. Zakatoló ritmus, erő, dinamika, és dallamosan izgalmas hangszeres szólók, show szerű előadásmód, cirkuszi akrobatákat idéző színpadi mozgás. Ez az igazán zseniális recept. A műfaj előadásmódjának és ritmikus lüktetésének köszönhetően abszolút kortalan.Mindenre és mindenkire hat. Az emberi test nem tud ellenállni ennek a muzsikának.Kortól és nemtől,faji és vallási hovatartozás nélkül mindenki táncol. & 2019-ben talán a "Tom White" project legsikeresebb éve volt. Az év elejét egy őrült Brazil turnéval kezdték, ahol soha nem tapasztalt sikert könyvelhettek el maguknak abban a 26 napban, mikor 12 Brazil városban 14 koncertet adtak, utazva ezért több mint 7000 kilométert. Még a világhírű Pschyco Carneválon is hatalmas sikert arattak. Május végén meghívást, majd pedig újabb visszahívást kaptak Torontó, Kanadába a Hungaro Festre. Csak ebben az évben koncerteztek Ausztriában, Németországban, Szlovéniában, Szerbiában, Romániában, Cypruson és természetesen számtalan hazai városban, fesztiválon, és egyéb családi vagy kulturális rendezvényen. The the Mad Circus kivívja magának a legtöbbet foglalkoztatott hazai rockabilly/rock'n'roll zenekar nevet. 

Az igazi kitörést az oldies zenei szubkultúrát képviselő zenekarok közül a 2018-as X Faktor hozta meg, ahol sok-sok előválogató után egyetlen zenekarként a közel 4000 versenyző közül a második "Élő show" után, hatodik helyen végzett a formáció. 

Műsoruk szerves részét azóta is a 90-es évek hazai retro slágerek rockabilly átdolgozásai alkotják a közönség legnagyobb örömére.

Kapunyitás: 19:30

Koncert kezdete: 20.30 - 01:00

Elővételben: 2500Ft/fő

Helyszínen a buli napján: 3000Ft/fő


Fantasztikus teltházas farsangi bulink után újra nálunk koncerteznek a TANCEVATY PARTYZANS zenekar!!!Védjegyükké váltak a beöltözős koncertek és a meghökkentő, humoros zenei megoldások, valamint az improvizálás. 8 éve alakultak Gödöllő népszerű, profi zenészeiből.
Mára számos kiemelt városi és céges rendezvény visszatérő fellépői országszerte.


Koncert után a szórakozásért felelős DJ Ulti Mate

Helyszín: Árnyas Panzió, 2100 Gödöllő, Szabadság út 199.
Dátum: 2023.04.21
Kapunyitás: 19:00
Kezdés: 20:00
Buli: 20:00-02:00 ig tart

Jegyár elővételben: 3000.-

Helyszínen aznap: 3500.-