ESKÜVŐ

Épp a tökéletes helyszínt keresed?

 


  • El tudod képzelni a szabadtéri szertartást gyönyörű kertünkben? Fedett teraszunkon minden évszakban és rossz idő esetén is lehetséges a boldogító igen kimondása.
  • Szeretnéd zavartalanul megélni ezt a napot csak a szerelmedre figyelve? Mit szólnál szakértői támogatáshoz a szervezés útvesztőiben? A legjobb szolgáltatói csapattal dolgozunk, nincs miért aggódnod.
  • Szeretnéd ha a násznép a lakodalom fáradalmait szobáinkban pihenhetné ki? Összesen 70 férőhely áll rendelkezésetekre, másnap pedig gazdag büfé reggeli fogadja a vendégeinket. A nászéjszaka az Ifjú Párnak a mi ajándékunk.
  • Közvetlen kertkapcsolatos rendezvénytermünkben 20 - 100 fős esküvők megtartása lehetséges, tábla vagy körasztalos elrendezésben.
  • Éttermi ajánlataink a hagyományostól menütől a fine dining kínálatunkig tetszés szerint igényelhető.
  • Szolgáltatói csapatunkkal az alábbi lehetőségeket tudjuk biztosítani: Szertartásvezető / Ceremóniamester / Dj / Zenekar / Fotós / Videós / Fodrász / Sminkes / Torta / Menyasszonyi ruha / Férfi szabó / Gyerekfoglalkoztató / Fotósarok / Meghívó

Bővebb tájékoztatásért, ajánlatkérésért valamint személyes találkozó egyeztetése céljából készséggel állunk rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeinken:

email: arnyasrendezveny@gmail.com

Telefon: +3620 49 64 155 


Esküvőt terveztek?

 Akkor ezen a napon itt a helyetek!

Szeretnétek megismerni az Árnyas Panziót, mint esküvői helyszínt, szeretnétek kihozni a maximumot a nagy napotokból, vagy csak dekor inspirációra vágytok?  Akkor ezt az eseményt nektek szervezzük!
Bemutatjuk Nektek helyszínünket és megismerkedhettek kiváló szolgáltatóinkkal, kérdezhettek tőlük és akár foglalhatjátok is őket.
Jöhetsz szülőkkel, barátnővel, barátokkal, menyasszonyoddal, vagy a vőlegényeddel.
Rendezvényszervező kollégáink körbevezetnek Benneteket az Árnyas Panzióban és megválaszolják a felmerülő kérdéseiteket.


Azért hogy mindenkire legyen elegendő időnk, a személyes körbevezetés regisztrációhoz kötött.  A jelentkezést e-mail formájában az arnyasrendezveny@gmail.com címre tudjátok küldeni.


Természetesen regisztráció nélkül is jöhettek a rendezvényre, hiszen élőben láthatod a helyszínt, a dekorációkat, találkozhatsz a szolgáltatókkal és pár szabad percünk biztosan akad a fontos kérdések megválaszolására.
Szolgáltató partnereink személyes tanácsadással segítenek Nektek a Nagy Nap megtervezésében - ceremóniamester, fotós, szertartásvezető, filmes, catering, cukrász, sminkes, fodrász, Dj, ...

A részvétel ingyenes !!!!

A rendezvény dátuma: 2023. április 23. vasárnap,
10.00 órától 16.00 óráig.
Címünk: 2100 Gödöllő, Szabadság út 199.


Kérdésetek lenne, keressetek bennünket bizalommal a +36 20 220 5545 telefonszámon, vagy e-mailben az arnyasrendezveny@gmail.com címen és kollégáink állnak rendelkezésetekre.