További információ: 


ESKÜVŐ

Épp a tökéletes helyszínt keresed?

 


  • El tudod képzelni a szabadtéri szertartást gyönyörű kertünkben? Fedett teraszunkon minden évszakban és rossz idő esetén is lehetséges a boldogító igen kimondása.
  • Szeretnéd zavartalanul megélni ezt a napot csak a szerelmedre figyelve? Mit szólnál szakértői támogatáshoz a szervezés útvesztőiben? A legjobb szolgáltatói csapattal dolgozunk, nincs miért aggódnod.
  • Szeretnéd ha a násznép a lakodalom fáradalmait szobáinkban pihenhetné ki? Összesen 60 férőhely áll rendelkezésetekre, másnap pedig gazdag büfé reggeli fogadja a vendégeinket. A nászéjszaka az Ifjú Párnak a mi ajándékunk.
  • Közvetlen kertkapcsolatos rendezvénytermünkben 6 - 70 fős esküvők megtartása lehetséges, tábla vagy körasztalos elrendezésben.
  • Éttermi ajánlataink a hagyományostól menütől a fine dining kínálatunkig tetszés szerint igényelhető.
  • Szolgáltatói csapatunkkal az alábbi lehetőségeket tudjuk biztosítani: Anyakönyvvezető/ Ceremóniamester / Dj / Fotós / Videós / Fodrász / Sminkes / Torta / Menyasszonyi ruha / Férfi szabó / Gyerekfoglalkoztató / Fotósarok / Meghívó
Keresse Facebook oldalunkat
Keresse Facebook oldalunkat

Bővebb tájékoztatásért, ajánlatkérésért valamint személyes találkozó egyeztetése céljából készséggel állunk rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeinken:

email: arnyasrendezveny@gmail.com

Telefon: +3620 49 64 155 


Fotó: https://www.mliszkaphoto.com/?fbclid=IwAR25fyFHNi2mI9hURgABj5XGPd6rBFuZzYGMy8REDjzn9C8wlEeiI9HhkYk

Haj: https://www.facebook.com/f.gyongyihairstyle/photos

Smink: https://www.facebook.com/T.Artist.MuaNails

Menyasszonyi ruha: https://nefelejcseskuvo.hu/ruhaszalon